We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Pingxiang Baisheng Kimia Packing Co., Ltd.

Pingxiang Baisheng Kimia Packing Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011 karo kadhaptar RMB ibukutha 11,88,000. Baisheng dumunung ing Base Industrial Keramik, nyekeli area 30000m 2, ibukutha negesaké saka kapasitas taunan RMB 5,000,000.The o pabrik iki ing produk Keramik punika 10.000 ton. We utamané nangani keramik Industrial lan katalis.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

Tampilan Online Chat!