5A Molekuler Sieve - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

5A Molekuler Sieve

Short Description:

1.Product Description Molekuler Sieve jinis 5A iku sawijining alumino silicate alkali; iku wangun calcium saka struktur kristal Koleksi A. Koleksi 5A wis bukaan nglewati efektif saka 5 Angstroms (0.5 nm). Bakal adsorb molekul karo diameteripun kinetik kurang saka 5 Angstrom lan ngilangi sing luwih gedhe. Iku utamané cocok kanggo aplikasi PSA adsorber ngendi iku uga digunakake kanggo misahake saka normal- lan ISO- paraffins (C4 kanggo spesies C6), ing dimurnèkaké PSA hidrogen lan ing concentrator oksigen ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1.Product Description

    Molekuler Sieve jinis 5A iku sawijining alumino silicate alkali; iku wangun calcium saka struktur kristal Koleksi A. Koleksi 5A wis bukaan nglewati efektif saka 5 Angstroms (0.5 nm). Bakal adsorb molekul karo diameteripun kinetik kurang saka 5 Angstrom lan ngilangi sing luwih gedhe. Iku utamané cocok kanggo aplikasi PSA adsorber ngendi iku uga digunakake kanggo misahake saka normal- lan ISO- paraffins (C4 kanggo spesies C6), ing dimurnèkaké PSA hidrogen lan ing concentrators oksigen.

    Formula 2.Typical Kimia

    0.70CaO   0.30Na2O   Al 2O 3  2.0SiO2  4.5H2O

    3.Technical paramèter

    item

    unit

    data Technical

    wangun  

    bar

    bal

    diameter

    mm

    1.5-1.7

    3.0-3.3

    2.0-3.0

    3.0-5.0

    Size aspek nganti kelas

    %

    ≥98

    ≥98

    ≥96

    ≥96

    Akeh Kapadhetan

    g / ml

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.60

    aspek Wear

    %

    ≤0.20

    ≤0.25

    ≤0.20

    ≤0.20

    ngremekake kekuatan

    N

    ≥30 / cm

    ≥45 / cm

    ≥30 / p

    ≥60 / p

    adsorption banyu statis

    %

    ≥21.5

    ≥21.5

    ≥21.5

    ≥21.5

    N-Heksana adsorption

    %

    ≥14

    ≥14

    ≥14

    ≥14

    isi banyu, minangka mlebukake

    %

    ≤1.5

    ≤1.5

    ≤1.5

    ≤1.5

    4.Typical Aplikasi

    1.The pasukan ion kuwat saka ion divalent calcium ndadekake adsorbent banget kanggo mbusak banyu,

    CO2, H2S saka ora nguntungke lepen gas alam, nalika minimalake tatanan COS. mercaptans cahya uga adsorbed. 

    2.It uga digunakake kanggo misahake normal- lan iso paraffins.

    3.Production saka dhuwur kemurnian N2, O2, H2 lan gas inert saka campuran lepen gas.


  • Previous:
  • : Next

  • 
    Tampilan Online Chat!