We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

11 (1)

Pingxiang Baisheng Kimia Packing Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011 karo kadhaptar RMB ibukutha 11,88,000. Baisheng dumunung ing Base Industrial Keramik, nyekeli area 30000m 2, ibukutha negesaké saka kapasitas taunan RMB 5,000,000.The o pabrik iki ing produk Keramik punika 10.000 ton. We utamané nangani keramik Industrial lan katalis.

We gumantung ing pitulungan tèknis Dalian Institut Fisika Kimia, Akademi Èlmu Cina, China Petroleum Group Jilin Design Institute, Pingxiang University lan Gambling ngelmu liyane, diadegaké telung produksi lan platform riset. Ana 138 karyawan, 58 padha ing jurusan College utawa ndhuwur, tenaga teknis lan kepemimpinan, inggih menika senior wong titlesin18 technical. Baisheng uga long-term nyewo 10 keramik industri ing pembangunan, riset lan pangembangan ahli katalis lan profesor kanggo adviser.Baisheng technical perusahaan wis sah 3 paten, 15 sarana model paten; makalah profesional nerbitake luwih saka 50 articles; dijupuk 2 Ilmu lan teknologi proses menehi, 3 ilmu lan prestasi teknologi kaweruh; mimpin liwat 1 proyèk tingkat nasional, 10 ilmu lan teknologi proyèk provinsi, lan melu ing panyusunan 1 standar nasional "werni keramik industri bal Keramik inert" (HG / T 3683.1-2000).

Baisheng nduweni kekuatan lengkap industri Keramik pangembangan prodhuk, desain, produksi lan instalasi kabeh ing siji layanan, kang bisa gawé Keramik industri (packing Corrugated, werni keramik, werni keramik perforated, Saddles Keramik, bata Keramik lan Papan), logam, plastik menara diinget, sieve molekul (3A, 4A, 5A, 13X seri), urip alumina. katalis Lingkungan bisa gawé suhu kurang katalis pembakaran katalitik, katalis amonia bosok, katalis oksidasi Methanation catalyst.Ozone lan katalis industri kimia liyane.

Baisheng wis specialized peralatan kanggo bal panggilingan, panyulingan lendhut, ngecor, pangatusan lan sintering, lan majeng bolong sabuk trowongan kiln.The suhu sintering bisa dadi dhuwur 1750 ℃ ​​lan nilai instrumen saka RMB 7.000.000. kita madegaken satunggiling pusat R & D karo riset lan testing personel khusus, karo digital tampilan engineering Keramik tester kekuatan compressive, Flame photometer, imbangan analitis elektronik, silicate komposisi kimia analyzer cepet, DHG Series Heating lan pangatusan Oven, Fast panas resistance pawon, gilingan kanthi cepet , karat kimia piranti test resistance, test pawon elektronik, abrasion tester lan riset instruments modern lan Testing methods.the Nilai total instrumen panaliten luwih saka RMB 5,000,000.

kualitas kontrol miturut ISO9001, ing perangan produk strictly test dening pusat Test, item test kalebu komponèn kimia, ukuran soko, requirement katon, crushing kekuatan, panyerepan banyu, resistance alkali, resistance asam, kejut termal resistance.The R & D pendanaan liwat 600,000 saben taun.

Our company anggota jaringan collaboration saka klompok China Petroleum, ing sawetoro wektu kita Supplier Qualified saka CHEMCHINA lan China National Group Coal Corp lan Enterprises Keramik industri ditetepake dening department.we administratif sing toko ISO9001 lan produk entuk qualified certificate of produk Analysis produk center.our Keramik wis menyang pasar internasional, kayata Jerman, Jepang, Denmark, Rusia, Amerika, sales Iraq.annual tekan RMB6,000,000.



Tampilan Online Chat!