AD-946 Ammonia ilènan Catalyst - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

AD-946 Ammonia ilènan Catalyst

Short Description:

AD-946 Ammonia ilènan Catalyst punika dhuwur-tech produk tombol nasional, kang dikembangaké dening perusahaan kita kerjasama karo Dalian Kimia Institute of the Chinese Academy of Sciences, ngganti Jerman G-117 karo kinerja unggul ing kegiatan catalystic, termal stabilitas, urip layanan lan tresna kekuatan. Iki katalis bosok amonia kanggo pangayoman lingkungan utami digunakake ing oven amonia bosok saka piranti Recovery Sulfur lan oven claus, kanggo decompose amonia, banyu ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    AD-946 Ammonia ilènan Catalyst punika dhuwur-tech produk tombol nasional, kang dikembangaké dening perusahaan kita kerjasama karo Dalian Kimia Institute of the Chinese Academy of Sciences, ngganti Jerman G-117 karo kinerja unggul ing kegiatan catalystic, termal stabilitas, urip layanan lan tresna kekuatan.

    Iki katalis amonia bosok kanggo pangayoman lingkungan wis utami digunakake ing oven amonia bosok saka piranti Recovery Sulfur lan oven claus, kanggo decompose amonia, hidrogen lan gas beracun menyang N 2 lan H 2 karo tingkat bosok 99% kang èfèktif ngatasi masalah dimurnèkaké gas mentahan lan polusi lingkungan.

    Iki katalis bosok amonia kanggo produksi hidrogen uga digunakake ing amonia bosok open saka Manufaktur hidrogen, kanggo nggawe hidrogen saka Ammonia Cairan karo tingkat konversi 99.99%.

    parameter Technical

    pratondho

    Ammonia bosok katalis kanggo pangayoman lingkungan

    Katalis bosok Ammonia kanggo hidrogen produksi

    fitur Technical

    kecepatan Space

    ≥1000h -1

    ≥3000h -1

     

    kegiatan katalitik dhuwur

    suhu operasi

    1000 ℃ -1200 ℃

    780 ℃ -880 ℃

    meksa Operating

    0,1 ~ 1MPa

    0,05 ~ 0.8MPa

    tingkat konversi

    ≥99%

    ≥99.99%

    suhu resistance

    1350 ℃

    1000 ℃

    termal stabilitas stabil

    urip Service

    ≥5 taun

    ≥5 taun

    urip layanan Long

    kekuatan Basah

    ≥1100N / Pc

    ≥380N / Pc

    kekuatan tresna dhuwur

    Akeh Kapadhetan

    1400 ± 50g / L

    1200 ± 50g / L

    Size

    ring Rasching Ø18 × 5 × 20

    ring Rasching Ø19 × 9 × 19


  • Previous:
  • : Next

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!