Keramik kabentuk Packing - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Keramik Packing kabentuk

Short Description:

1.Product Description packing kabentuk Keramik nduweni kaluwihan saka wilayah sing luwih lumahing, flux, kurang resistance, efficiency luwih, resistance karat lan resistance-suhu dhuwur (nganti 1000 ℃ utawa ndhuwur). Iku fleksibel ing operasi lan tanpa efek nambahi jumlahe ing menara gedhe, lan utamané cocok kanggo rectification lan panyerepan saka dicampur corrosive ing wusana syarat ketat meksa gulung lan sawetara piring teori. 2.Physical & Kimia P ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. katrangan Product

    The packing kabentuk Keramik nduweni kaluwihan saka wilayah sing luwih lumahing, flux, kurang resistance, efficiency luwih, resistance karat lan resistance-suhu dhuwur (nganti 1000 ℃ utawa ndhuwur). Iku fleksibel ing operasi lan tanpa efek nambahi jumlahe ing menara gedhe, lan utamané cocok kanggo rectification lan panyerepan saka dicampur corrosive ing wusana syarat ketat meksa gulung lan sawetara piring teori.

    2. Fisik & Kimia P roperties

    item

    Value

    Asam resistance, ( % )

    ≥99.8

    Resistance Alkali resistance, ( % )

    ≥92

    Resistance termal, resistance, ( ℃)

    1300

    Ngremekake resistance, ( MPa )

    ≥2.0

    Moh resistance, ( Ukuran )

    ≥7

    3. indeks Karakteristik

    Koleksi 

    area lumahing

    m² / m³

    Akeh Kapadhetan

    kg / m³

    rate bagian sekedhik

    %

    nt

    m -1

    ΔP

    pa / m

    heigth Wave

    mm

    Kayata Wave

    mm

     

    kekandelan

    mm

    100

    100

    220 ~ 250

    90

    1

    250 ~ 300

    30 ± 0,5

    50 ± 0,5

    2.0 ~ 2.5

    125

    125

    300 ~ 350

    87

    1.5 ~ 1.8 

    280 ~ 350

    23,0 ± 0,5

    42 ± 0,5

    2.0 ~ 2.5

    160

    160

    350 ~ 380

    86

    1.8 ~ 2.0

    250 ~ 300

    17,0 ± 0,5

    34 ± 0,5

    1.5 ~ 2.0

    250

    250

    420 ~ 450

    82

    2.3 ~ 2.5 

    220 ~ 280

    11.0 ± 0,5

    22 ± 0,5

    1.2 ~ 1.5

    350

    350

    480 ~ 520

    78

    2,5 ~ 2.8 

    200 ~ 260

    8.0 ± 0,5

    16 ± 0,5

    1.2 ~ 1.5

    400

    400

    500 ~ 520

    76

    2,8 ~ 3.2

    180 ~ 260

    7.0 ± 0,5

    14 ± 0,5

    1.0 ~ 1.3

    450

    450

    520 ~ 550

    75

    3 ~ 4

    200 ~ 250

    6.0 ± 0,5

    12 ± 0,5

    1.0 ~ 1.3

    The packing kabentuk Keramik nduweni jinis 100 ~ 750 X / Y, X lan Y mungguh nggantosi amba gelombang sing 30 °, 45 °, lan nomer tegese ing Nilai saka lumahing, diameteripun bisa diprodhuksi ing 100 ~ 8000 mm, yen marang panyuwunan, uga bisa dirancang lan diprodhuksi kanggo ketemu perlu aplikasi tartamtu.


  • Previous:
  • : Next

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!