CO Aman Catalyst - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

CO Aman Catalyst

Short Description:

katalis aman CO njupuk cordierite Keramik honeycomb utawa γ jinis aktif alumina minangka operator, mbeta auxiliaries bumi tartamtu lan logam mulia (Pd lan Pt), kang performs banget karo kapasitas dimurnèkaké dhuwur, sawetara saka sudhut suhu operasi lan urip dawa layanan ing dimurnèkaké katalitik kanggo aman CO. jinis Honeycomb katalis aman CO wis digunakake digunakake ing gas banyu-mesin ingkang ndamel benter, pawon, geni lan piranti sesuci gas exhaust liyane perabot rumah tangga. Par ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    katalis aman CO njupuk cordierite Keramik honeycomb utawa γ jinis aktif alumina minangka operator, mbeta auxiliaries bumi tartamtu lan logam mulia (Pd lan Pt), kang performs banget karo kapasitas dimurnèkaké dhuwur, sawetara saka sudhut suhu operasi lan urip dawa layanan ing dimurnèkaké katalitik kanggo aman CO.

     

    jinis Honeycomb katalis aman CO wis digunakake digunakake ing gas banyu-mesin ingkang ndamel benter, pawon, geni lan piranti sesuci gas exhaust liyane perabot rumah tangga.  

    jinis partikel katalis aman CO cocok kanggo detector gas, kapsul, sesuci asylum guwa CO, bisa digunakake ing suhu kamar.

    parameter Technical

    pratondho

    honeycomb jinis

    partikel jinis

    fitur echnical

    kecepatan Space

    5000 ~ 10000h -1

    10000 ~ 20000h -1

    kapasitas dimurnèkaké unggul

    rate dimurnèkaké

    ≥99%

    ≥99%

    ambane dimurnèkaké

    CO \ 0.1ppm

    CO \ 0.1ppm

    suhu operasi

    ≥180 ℃

    ≥25 ℃

    sawetara saka sudhut suhu operasi

    urip Service

    ≥5 taun

    ≥5 taun

    urip layanan Long

    kekuatan Basah

    Axial≥10MPa

    Radial≥1.5MPa

    70N / pc

    kekuatan tresna dhuwur

    Akeh Kapadhetan

    600 ± 50g / L

    620 ± 50g / L

    Size

    specifications Volume bisa selaras

    (200hole // inch 2)

    Ø3 ~ 5

    Ø4 ~ 6


  • Previous:
  • : Next

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!