Metallic Packing kabentuk - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Metallic Packing kabentuk

Short Description:

Description Product Bahan saka metallic packings kabentuk kalebu baja karbon, stainless steel lan logam senyawa etc. Amarga wall lancip sawijining, resistance kurang, roso sepi dhuwur lan kapasitas, metallic kabentuk packings duwe efficiency misahake dhuwur, lan Applied kanggo nangani thermals sensitif, hard kanggo misahake lan bahan carbonized gampang ing menara vakum rectifying. Metallic kabentuk packing kalebu perforated & piring corrugated diinget, kabel metal gauze diinget, piring-ne ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    katrangan Product

    Bahan saka metallic packings kabentuk kalebu baja karbon, stainless steel lan logam senyawa etc. Amarga wall lancip sawijining, resistance kurang, roso sepi dhuwur lan kapasitas, metallic kabentuk packings duwe efficiency misahake dhuwur, lan Applied kanggo nangani thermals sensitif, hard kanggo misahake lan bahan carbonized gampang ing vakum ing rectifying menara.

    Metallic kabentuk packing kalebu perforated & piring packing corrugated, kabel metal gauze diinget, piring-net packing corrugated lan ditambahi pricking-piring corrugated packing ..

    indeks Karakteristik

    jeneng

    Koleksi

    area lumahing

    m 2/ m 3

    papan Void%

    Akeh Kapadhetan

    kg / m 3

    dhuwur Wave

    mm

    nt

    m -1

    △ P

    Pa / m

    Max.F-faktor

    m / s. (kg / m 3) 0,5

    Perforated palte conrrugated

    125

    125

    98

    85-100

    25.4

    1-2

    150

    3

    250

    250

    97

    170-200

    12,5

    2-3

    200

    2.6

    350

    350

    94

    240-280

    9

    2.0-2.5

    300

    2.0

    500

    500

    92

    360-400

    6.3

    4-5

    180

    1.8

    Ri & piring corrugated

    700Y

    700

    85

    240-280

    4.5

    5.0-7.0

    900

    1.6

    500Y

    500

    93

    170-200

    6.3

    3.0-4.0

    200

    2.1

    250Y

    250

    97

    85-100

    12,5

    2.5-3.0

    300

    2.6

    Corrugated plate gauze

    SW-1

    650

    91,6

    140

    4.5

    6-8

    260-460

    1.4-2.2

    SW-2

    450

    95.5

    360

    6.5

    4-5

    220-240

    1.6-1.8

    Corrugated kabel gauze

    250 (AX)

    250

    97

    70

    12,5

    2.5-3.0

    25-120

    2.5-3.5

    500 (BX)

    500

    95

    140

    6.3

    4-5

    200

    2.0-2.4

    700 (CY)

    700

    87

    180

    4.5

    8-10

    670

    1.5-2.0


  • Previous:
  • : Next

  • 
    Tampilan Online Chat!