PSR Suphur Recovery Catalyst - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

PSR Suphur Recovery Catalyst

Short Description:

There is plenty of H2S caused during manufacturing process of coal, petroleum and nature gas, while claus process is adopting for sulfur recovery and environment protection. PSR Sulfur Recovery Catalyst was then developed and used to treat with the acid gases containing H2S. It’s proved that the conversion of sulfur can reach to 65~75% in a ordinary bumer, 92~95% two stages Clause processes. Technical Parameter Indicators/Item PSR-1 PSR-21 PSR-31 PSR-41 PSR-51 Size Φ4-6 S...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ana kathah H 2S nyebabake sak proses Manufaktur saka batu bara, minyak lan gas alam, nalika proses claus wis ngadopsi kanggo Recovery belerang lan pangayoman lingkungan. PSR Sulfur Recovery Catalyst iki banjur dikembangaké lan digunakake kanggo nambani karo gas asam ngemot H 2S. Iku mbuktekaken sing konversi belerang bisa tekan kanggo 65 ~ 75% ing bumer biasa, 92 ~ 95% loro orane tumrap sekolah pangolahan angger. parameter Technical

    Pratondho / Item

    PSR-1

    PSR-21

    PSR-31

    PSR-41

    PSR-51

    Size

    Φ4-6

    bal

    Φ4-6

    bal

    Φ4 × 5-15

    Strip

    Φ4-6

    bal

    Φ3 × 4-15

    Cloverleaf

    warna

    putih

    putih

    putih

    coklat reddish

    Biru

    Komposisi Kimia

    Al 2O 3≥93 Na 2O≤0.3

    Al 2O 3≥85 TiO 23-6

    TiO 2≥85

    Al 2O 3≥80 FeO≥6

    Coo 2.5-3.0 Moo 3 10-11

    g / ml

    Akeh Kapadhetan

    0.65-0.72

    0.72-0.75

    0.85-1.0

    0.70-0.82

    0.65-0.80

    m 2/ g

    area lumahing

    ≥300

    ≥260

    ≥100

    ≥260

    ≥200

    ml / g

    volume nglewati

    ≥0.4

    ≥0.4

    \

    \

    \

    N

    kekuatan Basah

    ≥150

    ≥140

    ≥100

    ≥140

    ≥160

    %

    abrasion

    ≤0.3

    ≤0.3

    ≤1

    ≤0.3

    ≤1.0

    aplikasi

    jinis Umum

    jinis hidrolisis

    resisitance sulfat

    Catalyst karo pangayoman saka bocor oksigen

    Buntut jinis hidrogenasi gas


  • Previous:
  • : Next

  • 
    Tampilan Online Chat!