VOC Catalyst - China Pingxiang Baisheng
We bantuan donya akeh wiwit 1983

VOC Catalyst

Short Description:

katalis VOC njupuk cordierite Keramik honeycomb utawa γ jinis aktif alumina minangka operator, mbeta auxiliaries bumi tartamtu langka lan larang regane logam kayata Pd lan Pt, kanggo nggawe katalis iki wis kegiatan dhuwur, fitur termal stabil, urip dawa layanan, resistance gas cilik, tresna dhuwur kekuatan lan kaluwihan liyane. katalis iki dianggo kang diinstal menyang suhu kurang piranti pembakaran catalystic kanggo gas Organic sampah sing bisa ngresiki acrylonitrile, asam acrylic, karet butadiena lan OTH ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    katalis VOC njupuk cordierite Keramik honeycomb utawa γ jinis aktif alumina minangka operator, mbeta auxiliaries bumi tartamtu langka lan larang regane logam kayata Pd lan Pt, kanggo nggawe katalis iki wis kegiatan dhuwur, fitur termal stabil, urip dawa layanan, resistance gas cilik, tresna dhuwur kekuatan lan kaluwihan liyane.

    katalis iki dianggo kang diinstal menyang suhu kurang piranti pembakaran catalystic kanggo gas Organic sampah sing bisa ngresiki acrylonitrile, asam acrylic, karet butadiena lan gas sampah kimia liyané, uga bisa ngresiki gas sampah saka baja werna, aluminium werna lan industri printing liyane. Kangge, bisa nyimpen energi sak proses catalystic.

    katalis iki utamané cocok lan wis digunakake digunakake kanggo sesuci Organic sampah gas ing gas, industri kimia, Paint industri printing nutupi, industri open lan industri. 

    parameter Technical

     pratondho

    jinis honeycomb

    jinis partikel

    fitur Technical

     kecepatan Space

    ≥20000h -1

    ≥30000h -1

    kegiatan katalitik dhuwur

    CHO

    suhu Ingnition saka Organic prakara CHO

    180 ℃ -350 ℃

    180 ℃ -350 ℃

    suhu operasi

    200-380 ℃

    200-380 ℃

    CHO

    rate pemurnian gas sampah organik CHO

    ≥99%

    ≥99%

    Koefisien saka expansion termal

    ≤1.2 × 10 -6

    \

    fitur termal stabil

    urip Service

    2 ~ 5 taun

    2 ~ 5 taun

    urip layanan Long

    1m

    meksa gulung ing amben katalis 1m

    ≤1000Pa

    \

    resistance gas cilik

    kekuatan Basah

    Axial≥10MPa

    Radial≥1.5MPa

    120N / pc

    kekuatan tresna dhuwur

    Akeh Kapadhetan

    600 ± 50g / L

    700 ± 50g / L

    Size

    100 * 100 * 50

    100 * 100 * 40

    50 * 50 * 50

    (200 bolong)

    Ø3 ~ 5

    Ø4 ~ 6


  • Previous:
  • : Next

  • 
    Tampilan Online Chat!