Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

Pingxiang Baisheng Kimike Paketimi Co, Ltd

Pingxiang Baisheng Kimike Paketimi Co, Ltd, u themelua në vitin 2011 me regjistruar 11,88,000 kapitale RMB. Baisheng vendosur në bazën qeramike Industriale, duke mbajtur një sipërfaqe prej 30000m 2, kryeqyteti pohon e kapacitet vjetor RMB 5,000,000.The o kësaj fabrike në produkt qeramike është 10.000 ton. Ne kryesisht merret qeramikës industriale dhe katalizator.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni

WhatsApp Online Chat!