Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Pingxiang Baisheng Kimia paking Co., Ltd.

Pingxiang Baisheng Kimia paking Co., Ltd diadegkeun dina taun 2011 kalawan kadaptar RMB ibukota 11,88,000. Baisheng lokasina di Base Industrial keramik, nyekel wewengkon 30000m 2, ibukota negeskeun kapasitas taunan RMB 5,000,000.The o pabrik ieu dina produk keramik nyaéta 10.000 ton. Urang utamana nanganan keramik Industrial jeung katalis.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat!