5A molekular tabung - Cina Pingxiang Baisheng
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

5A molekular tabung

Pondok Description:

1.Product Pedaran molekular tabung tipe 5A mangrupa alumino silikat alkali; éta bentuk kalsium ngeunaan struktur kristal Tipe A. Tipe 5A boga hiji lawang pressure efektip 5 angstroms (0,5 nm). Bakal adsorb molekul kalayan diaméter kinétik kirang ti 5 Angstrom sarta ngaluarkeun pamadegan nu leuwih gede. Ieu hususna cocog pikeun aplikasi PSA adsorber dimana eta bisa dipake pikeun pisah tina normal- na iso- parafin (C4 jeung spésiés C6), di purifikasi PSA hidrogén jeung di concentrator oksigén ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Product Pedaran

    Molekular tabung tipe 5A mangrupa alumino silikat alkali; éta bentuk kalsium ngeunaan struktur kristal Tipe A. Tipe 5A boga hiji lawang pressure efektip 5 angstroms (0,5 nm). Bakal adsorb molekul kalayan diaméter kinétik kirang ti 5 Angstrom sarta ngaluarkeun pamadegan nu leuwih gede. Ieu hususna cocog pikeun aplikasi PSA adsorber dimana eta bisa dipake pikeun pisah tina normal- na iso- parafin (C4 jeung spésiés C6), di purifikasi PSA hidrogén jeung di concentrators oksigén.

    Formula 2.Typical Kimia

    0.70CaO   0.30Na2O   Al 2O 3  2.0SiO2  4.5H2O

    3.Technical parameter

    barang

    kamanunggalan

    data teknis

    wujud  

    bar

    lapisan

    Diameter

    mm

    1.5-1.7

    3.0-3.3

    2.0-3.0

    3.0-5.0

    Ukuran ratio nepi ka kelas

    %

    ≥98

    ≥98

    ≥96

    ≥96

    kapadetan bulk

    g / ml

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.60

    ratio maké

    %

    ≤0.20

    ≤0.25

    ≤0.20

    ≤0.20

    Crushing kakuatan

    N

    ≥30 / cm

    ≥45 / cm

    ≥30 / p

    ≥60 / p

    adsorption cai statik

    %

    ≥21.5

    ≥21.5

    ≥21.5

    ≥21.5

    N-hexane adsorption

    %

    ≥14

    ≥14

    ≥14

    ≥14

    eusi cai, salaku shipped

    %

    ≤1.5

    ≤1.5

    ≤1.5

    ≤1.5

    4.Typical Aplikasi

    1.The pasukan ionik kuat tina ion divalent kalsium ngajadikeun eta hiji adsorbent unggulan ngaleupaskeun cai,

    CO2, H2S ti haseum aliran gas alam, bari ngaminimalkeun formasi cos. mercaptans lampu anu ogé adsorbed. 

    2.It ogé dipaké pikeun pisah tina normal- jeung ISO parafin.

    3.Production of purity tinggi N2, O2, H2 jeung gas mulya ti dicampur aliran gas.


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat!