Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Profil Perusahaan

11 (1)

Pingxiang Baisheng Kimia paking Co., Ltd diadegkeun dina taun 2011 kalawan kadaptar RMB ibukota 11,88,000. Baisheng lokasina di Base Industrial keramik, nyekel wewengkon 30000m 2, ibukota negeskeun kapasitas taunan RMB 5,000,000.The o pabrik ieu dina produk keramik nyaéta 10.000 ton. Urang utamana nanganan keramik Industrial jeung katalis.

Urang ngandelkeun rojongan teknis ngeunaan Dalian Institute of Fisika Kimia, Cina Akademi Élmu, Cina Perminyakan Grup Jilin Desain Institute, Pingxiang Universitas sarta institutes panalungtikan ilmiah séjén, ngadegkeun tilu produksi jeung platform panalungtikan. Aya 138 pagawé, 58 éta dina gelar kuliah atawa di luhur, tanaga teknis na managerial, tina ieu, hiji senior urang titlesin18 teknis. Baisheng ogé jangka panjang hired 10 keramik industri dina ngembangkeun éta, hasil panalungtikan sarta pamekaran ahli katalis na profesor pikeun adviser.Baisheng teknis parusahaan geus otorisasi 3 patén-patén, 15 utiliti modél patén-patén; tulak profésional diterbitkeun leuwih ti 50 artikel; dicandak 2 Élmu jeung téhnologi kamajuan pangajén, 3 sains jeung prestasi téhnologi pangajen; presided leuwih 1 proyék tingkat nasional, 10 Elmu Pangaweruh jeung Teknologi proyék propinsi, jeung milu dina nyusun 1 standar nasional "bola keramik industri bal keramik mulya" (Hg / T 3683.1-2000).

Baisheng boga kakuatan komprehensif ngeunaan industri keramik ngembangkeun produk, desain, produksi jeung instalasi sadaya dina hiji layanan nu bisa ngahasilkeun keramik industri (packing Corrugated, bola keramik, bola keramik perforated, saddles keramik, bata keramik jeung dewan), logam, plastik munara packing, tabung molekular (3A, 4A, 5A, 13X séri), ​​diaktipkeun alumina. katalis Lingkungan bisa ngahasilkeun hawa tiis katalis durukan katalitis, katalis amonia dékomposisi, katalis oksidasi Methanation catalyst.Ozone jeung katalis industri kimia lianna.

Baisheng geus husus alat-alat pikeun bola panggilingan, pemurnian leutak, molding, drying na sintering, sarta canggih bolong sabuk torowongan kiln.The hawa sintering tiasa saluhur 1750 ℃ ​​jeung nilai instrumentation of RMB 7.000.000. kami ngadegkeun hiji puseur R & D kalawan panalungtikan sarta nguji tanaga husus, kalayan digital tampilan rékayasa keramik tester kakuatan compressive, hirupkeun photometer, kasaimbangan analitik éléktronik, silikat komposisi kimia analyzer gancang, DHG Series Élmu sarta sarta Drying Oven, Fast pemanasan lalawanan tungku, coét gancang , korosi kimiawi alat uji lalawanan, test tungku éléktronik, abrasion tester panalungtikan instrumen modern séjénna sarta uji coba methods.the nilai total instrumentation panalungtikan mangrupa leuwih ti RMB 5.000.000.

kualitas urang geus dikawasa nurutkeun ISO9001, anu bets produk mastikeun test ku puseur Test, item tés ngawengku komponén kimia, ukuran simpangan, sarat penampilan, crushing ngajentrekeun, nyerep cai, résistansi alkali, résistansi asam, shock termal resistance.The R & D waragad leuwih 600.000 unggal taun.

parusahaan urang teh anggota jaringan kolaborasi tina grup Cina Perminyakan, di Samentara éta urang nu supplier mumpuni of CHEMCHINA sarta Cina Nasional Grup Batubara Corp jeung usaha keramik industri ditunjuk ku department.we administrasi mangrupa hiji warung ISO9001 jeung produk earn nu mumpuni sertipikat produk Analisis produk center.our keramik geus kana pasar internasional, kayaning Jerman, Jepang, Dénmark, Rusia, Amérika, jualan Iraq.annual jangkauan RMB6,000,000.



WhatsApp Online Chat!