AD-946 Amonia dékomposisi katalis - Cina Pingxiang Baisheng
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

AD-946 Amonia dékomposisi katalis

Pondok Description:

AD-946 Amonia dékomposisi katalis teh tinggi-tech produk konci nasional, keur dimekarkeun ku parusahaan urang migawé bareng kalayan Dalian Kimia Institute of Cina Akademi Élmu, ngaganti Jerman G-117 kalawan kinerja punjul dina aktivitas catalystic, stabilitas termal, hirup jasa jeung naksir kakuatan. Ieu katalis dékomposisi amonia pikeun panangtayungan lingkungan téh primér dipaké di seuseuh amonia dékomposisi alat recovery Walirang na seuseuh Claus, mun terurai amonia, hidro ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    AD-946 Amonia dékomposisi katalis teh tinggi-tech produk konci nasional, keur dimekarkeun ku parusahaan urang migawé bareng kalayan Dalian Kimia Institute of Cina Akademi Élmu, ngaganti Jerman G-117 kalawan kinerja punjul dina aktivitas catalystic, stabilitas termal, hirup jasa jeung naksir kakuatan.

    Ieu katalis amonia dékomposisi pikeun panangtayungan lingkungan anu primér anu dipaké dina seuseuh amonia dékomposisi alat recovery Walirang na seuseuh Claus, mun terurai amonia, hidrogén jeung gas racun séjén kana N 2 jeung H 2 kalawan laju dékomposisi 99% nu éféktif ngajawab masalah purifikasi gas atah sarta polusi lingkungan.

    Ieu katalis dékomposisi amonia pikeun produksi hidrogén ogé dipaké dina amonia dékomposisi oven manufaktur hidrogén, sangkan hidrogen tina amonia cair mibanda laju konversi 99,99%.

    parameter teknis

    indikator

    Amonia dékomposisi katalis pikeun panangtayungan lingkungan

    Katalis dékomposisi amonia pikeun hidrogén produksi

    fitur teknis

    laju spasi

    ≥1000h -1

    ≥3000h -1

     

    aktivitas katalitik tinggi

    hawa operasi

    1000 ℃ -1200 ℃

    780 ℃ -880 ℃

    tekanan operasi

    0.1 ~ 1MPa

    0.05 ~ 0.8MPa

    laju konversi

    ≥99%

    ≥99.99%

    lalawanan suhu

    1350 ℃

    1000 ℃

    stabilitas termal stabil

    hirup Service

    ≥5 taun

    ≥5 taun

    hirup layanan panjang

    kakuatan naksir

    ≥1100N / PC

    ≥380N / PC

    kakuatan naksir tinggi

    kapadetan bulk

    1400 ± 50g / L

    1200 ± 50g / L

    ukuran

    ring Rasching Ø18 × 5 × 20

    ring Rasching Ø19 × 9 × 19


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!