CO Lengser katalis - Cina Pingxiang Baisheng
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

CO Lengser katalis

Pondok Description:

katalis panyabutan CO nyokot cordierite keramik sayang madu atawa γ tipe diaktipkeun alumina sakumaha pamawa, mawa auxiliaries bumi jarang husus jeung logam mulia (M.Pd. na Pt), anu ngalaksanakeun unggulan ihwal eusi purifikasi tinggi, rupa-rupa hawa operasi sarta hirup layanan lila on purifikasi katalitik pikeun panyabutan CO. tipe sayang madu katalis panyabutan CO geus loba dipaké di gas cai-manaskeun, tungku, hawu jeung alat purifikasi gas haseup lianna tina Perkakas rumah tangga. Tara ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    katalis panyabutan CO nyokot cordierite keramik sayang madu atawa γ tipe diaktipkeun alumina sakumaha pamawa, mawa auxiliaries bumi jarang husus jeung logam mulia (M.Pd. na Pt), anu ngalaksanakeun unggulan ihwal eusi purifikasi tinggi, rupa-rupa hawa operasi sarta hirup layanan lila on purifikasi katalitik pikeun panyabutan CO.

     

    tipe sayang madu katalis panyabutan CO geus loba dipaké di gas cai-manaskeun, tungku, hawu jeung alat purifikasi gas haseup lianna tina Perkakas rumah tangga.  

    tipe partikel katalis panyabutan CO anu cocog pikeun detektor gas, kapsul, purifikasi suaka guha gede CO, bisa dipaké dina suhu kamar.

    parameter teknis

    indikator

    sayang madu tipe

    partikel tipe

    fitur echnical

    laju spasi

    5000 ~ 10000h -1

    10000 ~ 20000h -1

    kapasitas purifikasi punjul

    laju purifikasi

    ≥99%

    ≥99%

    jero purifikasi

    CO \ 0.1ppm

    CO \ 0.1ppm

    hawa operasi

    ≥180 ℃

    ≥25 ℃

    rupa-rupa hawa operasi

    hirup Service

    ≥5 taun

    ≥5 taun

    hirup layanan panjang

    kakuatan naksir

    Axial≥10MPa

    Radial≥1.5MPa

    70N / pc

    kakuatan naksir tinggi

    kapadetan bulk

    600 ± 50g / L

    620 ± 50g / L

    ukuran

    spésifikasi volume bisa ngaropéa

    (200hole // inci 2)

    Ø3 ~ 5

    Ø4 ~ 6


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!