Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Taros Kami

Pingxiang Baisheng Kimia paking Co., Ltd.

alamat

Keramik Industri Parabot, Pingxiang city.Jiangxi province.PR.China

Surélék

sales01@jxbaisheng.com

willa@jxbaisheng.com

telepon

Tel: (0086) -799-6886893

Fax; (0086) -799-6826733

Postcode: 337022

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!