Logam Packing terstruktur - Cina Pingxiang Baisheng
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Logam Packing terstruktur

Pondok Description:

Pedaran produk Bahan tina logam packings terstruktur kaasup baja karbon, stainless steel sarta logam sanyawa jsb owing kana témbok ipis na, résistansi low, batal tinggi jeung kapasitas, logam terstruktur packings gaduh efisiensi separation tinggi, sarta dilarapkeun pikeun nanganan thermals sénsitip, teuas mun separation jeung bahan carbonized gampang dina munara vakum rectifying. Logam terstruktur packing antarana perforated & plat corrugated packing, kawat logam gauze packing, plat-ne ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pedaran Produk

    Bahan tina logam packings terstruktur kaasup baja karbon, stainless steel sarta logam sanyawa jsb owing kana témbok ipis na, résistansi low, batal tinggi jeung kapasitas, logam terstruktur packings gaduh efisiensi separation tinggi, sarta dilarapkeun pikeun nanganan thermals sénsitip, hésé separation jeung bahan carbonized gampang dina vakum dina rectifying munara.

    Logam terstruktur packing antarana perforated & plat packing corrugated, kawat logam gauze packing, plat-net packing corrugated tur dimekarkeun pricking-pelat corrugated packing ..

    Indexes ciri

    nami

    ngetik

    aréa permukaan

    m 2/ m 3

    spasi batal%

    kapadetan bulk

    kg / m 3

    jangkungna gelombang

    mm

    nt

    m -1

    △ P

    Pa / m

    Max.F-faktor

    m / s. (kg / m 3) 0,5

    Perforated palte conrrugated

    125

    125

    98

    85-100

    25,4

    1-2

    150

    3

    250

    250

    97

    170-200

    12,5

    2-3

    200

    2.6

    350

    350

    94

    240-280

    9

    2.0-2.5

    300

    2.0

    500

    500

    92

    360-400

    6.3

    4-5

    180

    1,8

    Pricked & plat corrugated

    700Y

    700

    85

    240-280

    4.5

    5.0-7.0

    900

    1.6

    500Y

    500

    93

    170-200

    6.3

    3.0-4.0

    200

    2.1

    250Y

    250

    97

    85-100

    12,5

    2.5-3.0

    300

    2.6

    Corrugated plat gauze

    SW-1

    650

    91,6

    140

    4.5

    6-8

    260-460

    1.4-2.2

    SW-2

    450

    95,5

    360

    6.5

    4-5

    220-240

    1.6-1.8

    Corrugated kawat gauze

    250 (kampak)

    250

    97

    70

    12,5

    2.5-3.0

    25-120

    2.5-3.5

    500 (bx)

    500

    95

    140

    6.3

    4-5

    200

    2.0-2.4

    700 (CY)

    700

    87

    180

    4.5

    8-10

    670

    1.5-2.0


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat!