VOCs katalis - Cina Pingxiang Baisheng
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

VOCs katalis

Pondok Description:

katalis VOCs nyokot cordierite keramik sayang madu atawa γ tipe diaktipkeun alumina sakumaha pamawa, mawa auxiliaries bumi husus langka jeung logam mulia kayaning M.Pd. na Pt, sangkan katalis ieu boga aktivitas tinggi, fitur termal stabil, hirup layanan lila, résistansi gas leutik, naksir tinggi putus jeung kaunggulan lianna. katalis Ieu karya keur dipasang kana hawa tiis alat durukan catalystic keur gas organik runtah nu bisa purify acrylonitrile, asam acrylic, karét butadiene na oth ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    katalis VOCs nyokot cordierite keramik sayang madu atawa γ tipe diaktipkeun alumina sakumaha pamawa, mawa auxiliaries bumi husus langka jeung logam mulia kayaning M.Pd. na Pt, sangkan katalis ieu boga aktivitas tinggi, fitur termal stabil, hirup layanan lila, résistansi gas leutik, naksir tinggi putus jeung kaunggulan lianna.

    katalis Ieu karya keur dipasang kana hawa tiis alat durukan catalystic keur gas organik runtah nu bisa purify acrylonitrile, asam acrylic, karét butadiene jeung gas runtah kimia lianna, oge eta bisa purify gas pamiceunan tina baja warna, aluminium warna na industri percetakan lianna. Samentara éta, eta tiasa nyimpen énérgi dina mangsa proses catalystic.

    katalis Ieu hususna merenah jeung geus loba dipaké pikeun ngamurnikeun organik runtah gas di industri minyak bumi, industri kimia, cet Industri percetakan palapis, industri oven jeung industri lianna. 

    parameter teknis

     indikator

    tipe sayang madu

    tipe partikel

    fitur teknis

     laju spasi

    ≥20000h -1

    ≥30000h -1

    aktivitas katalitik tinggi

    CHO

    hawa Ingnition zat organik CHO

    180 ℃ -350 ℃

    180 ℃ -350 ℃

    hawa operasi

    200-380 ℃

    200-380 ℃

    CHO

    Laju purifikasi gas runtah organik CHO

    ≥99%

    ≥99%

    Koefisien of ékspansi termal

    ≤1.2 × 10 -6

    \

    fitur termal stabil

    hirup Service

    2 ~ 5 taun

    2 ~ 5 taun

    hirup layanan panjang

    1m

    serelek tekanan dina ranjang katalis 1m

    ≤1000Pa

    \

    lalawanan gas Leutik

    kakuatan naksir

    Axial≥10MPa

    Radial≥1.5MPa

    120N / pc

    kakuatan naksir tinggi

    kapadetan bulk

    600 ± 50g / L

    700 ± 50g / L

    ukuran

    100 * 100 * 50

    100 * 100 * 40

    50 * 50 * 50

    (200 bolong)

    Ø3 ~ 5

    Ø4 ~ 6


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat!